Zonnebrandcreme Test - De beste zonnebrand getest

Zonnebrandcreme zonnebank

Waarom zou je een zonnenbrandcreme moeten gebruiken als je onder de zonnebank gaat? Je bepaalt immers zelf de tijd waardoor je huid geen tijd krijgt om te verbranden...

Het nut van een zonnebankcreme

Toch is het nuttig om onder de zonnebank ook een zonnenbrandcreme op je lijf te smeren. Van het UV licht van een zonnebank droogt je huid namelijk ook uit. Een zonnebrandcreme hydrateert de huid. Gebruik altijd wel een zonnebrandcreme die speciaal voor zonnebank gebruik is ontwikkeld. Deze zonnebankcremes hebben vaak een extra functionaliteit ten opzichte van de reguliere zonnebrandcremes. Er worden zelfbruiners toegevoegd, zodat je naast het kleurtje van het UV licht nog extra kleurt. Hierdoor is een bezoekje aan de zonnebank extra effectief. Bovendien blijft je kleurtje langer zitten. De zelfbruinende zonnebankcremes worden meestal 'bronzers' genoemd.

Sneller bruin worden? Bruinversneller

zonnebrandcreme zonnebank Biodermal heeft een speciale zonnebank spray! Deze ondersteunt en versnelt het natuurlijke bruiningsproces bij zonnen en zonnebank. Breng voor het bezoek aan de zonnebank de crème aan op je lichaam, voor een optimale verzorging kun je dit herhalen wanneer je onder de zonnebank vandaan komt.
Bekijk de spray

Aanbiedingen

De beste zonnebrandcremes voor onder de zonnebank. Nu met korting verkrijgbaar!


Biodermal

Nifri Extra

Bekijk het totale overzicht

Let altijd op onder de zonnebank!

Je mag geen anti-zonnebrandproducten gebruiken onder de zonnebank, omdat deze gemaakt zijn ter bescherming tegen echt zonlicht. Ook het gebruik van een zelfbruinend middel wordt afgeraden.