Zonnebrandcreme Test - De beste zonnebrand getest

Zonnebrandcreme wintersport

Op wintersport heb je een zonnebrandcreme met een hoge factor nodig. Hoog in de bergen is de straling groter. Hierdoor verbrand je sneller. Bovendien reflecteert de sneeuw veel straling.

Waar moet je op letten

Vooral neus en lippen moeten het vaak ontgelden op wintersport. Speciaal voor de wintersport hebben veel merken een kleine tube zonnebrandcreme ontwikkeld die gemakkelijk mee kan de piste op. In de skilift zit je toch altijd even. Maak van de gelegenheid gebruik om je neus in te smeren! De meeste zonnebrandcremes die in kleine tubes zitten, hebben aan het uiteinde ook een lippenzalf die beschermd tegen UV straling. Dat scheelt weer schrale lippen. Let ook op je ogen. De UV straling is ook erg slecht voor je ogen. Draag daarom altijd een zonnebril op de piste.

Aanrader voor de Wintersport

zonnebrandcreme wintersport Garnier heeft een speciale wintersport zonnebrandcreme. De Garnier Ambre Solaire UV SKI creme bevat een UVA- en UVB- filtersysteem. De Garnier zonnebrand UV Ski

Aanbiedingen

De beste wintersportcremes in handige kleine tubes. Gemakkelijk mee te nemen op de piste en met lippencreme voor een optimale bescherming. Nu met korting!


Piz Buin

Ambre Solaire

Bekijk het totale overzicht