Zonnebrandcreme Test - De beste zonnebrand getest

Zonnebrandcreme baby en kind

zonnebrandcreme baby Alle kinderen tot 16 jaar zijn extra gevoelig voor UV straling. Bij kinderen tot 4 jaar is de hoornlaag onvoldoende ontwikkeld. Dat is een laag van de huis die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat. Deze laag houdt een deel van de straling tegen. Verder maken kinderen nog weinig pigment aan.

Zonnebrandcreme baby

Voor de tere babyhuid zijn speciale zonnebrandcremes ontwikkeld met een extra hoge factor. Het is natuurlijk het beste om uw baby aan zo min mogelijk direct zonlicht bloot te stellen. Gaat u toch de zon in, bescherm de huid van uw baby dan met een zonnebrandcreme met tenminste factor 30. Zwitsal en Nivea hebben speciale producten baby zonnebrandcremes met factor 30-50. Bij kinderen met een gevoelig huidje schijnt Vichy goed te werken.

Kinderen tot 16

Ook voor kinderen tot 16 geldt door gebrek aan melanie (de stof die in ons lichaam voor de aanmaak van pigment verantwoordelijk is) een smeeradvies met een zonnebrandcreme factor 30.

Onze tip voor Baby's

zonnebrandcreme baby Baby Zonnebrandcreme met Kamille en Calendula Deze baby zonnebrand crème met kamille en calendula van Badger is een zonnebrandcrème speciaal voor baby’s. Zonder chemische toevoegingen!


Aanbiedingen

We hebben een aantal zonnebrandcrèmes geselecteerd speciaal voor kinderen.


Zwitsal factor 50

Zwitsal factor 30

Nivea Kids factor 50

Roc Kids factor 50

Ambre Kids factor 50